Op jacht naar sponsoren

Vandaag in het winterse landschap van Gennep ben ik van start gegaan met het benaderen van familie, vrienden, kennissen, collega’s en vele andere bekenden. Want ik hoop dat we in september een mooi bedrag voor de strijd tegen Duchenne kunnen overhandigen, en als team van start kunnen op deze marathon van 7 dagen afzien. Want zwaar zal het zeker worden. Deze week zag ik dat mijn team-maatje Erwin ook al zijn contacten heeft benaderd, super!!

Op dit moment zijn we als team in elk geval van die ‘verschrikkelijke’ 0 Euro af dankzij een onverwachte gift van de Drankenmarkt uit Roermond! Heel hartelijk dank, ik hoop dat velen aanhaken bij ons team!

Ik hoop stilletjes dat mensen in deze feestelijke maand een kleine donatie willen schenken, dat zou toch een echt prachtige kerst-gedachte zijn. Of niet dan?

Duchenne Heroes 2013 brief december 2012

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.